Rollenbankdagen

Rollenbankdagen

Terug naar al onze services

Beek Auto Racing organiseert regelmatig rollenbankdagen voor clubs, clubleden, grote groepen en geïnteresseerde autofanaten. Tijdens deze dagen geven we klanten de kans hun auto te laten testen op de bank. De rollenbankdagen zijn meestal op een zaterdag. Clubs kunnen maximaal 15 auto’s laten controleren op vermogen en koppel testen tijdens z’n evenement.

We beginnen de dag met koffie en gebak en wanneer daar behoefte aan is leggen we iets uit over het aanpassen van het motormanagement of een ander onderdeel in de (race-)auto. Daarna gaat het echte testwerk beginnen en kunnen de auto’s de rollentestbank op. Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kunnen de clubleden hun motormanagement en motorvermogen laten controleren of aanpassen.

De rollenbankdagen worden drukbezocht door clubs en clubleden uit heel Nederland en België. Enkele clubs die de afgelopen jaren een rollenbankdag organiseerde zijn onder andere de BMW E90 Club, Donkervoort Club (zie foto’s hieronder), NewMiniClub en de Nederlandse Porsche Club. Mocht u interesse hebben om een rollenbankdag te organiseren in samenwerking met Beek Auto Racing, neem dan gerust contact met ons op.

rollenbankdagen (2)

rollenbankdagen (3)

rollenbankdagen (4)

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy