Bastuck

Bastuck

Terug naar al onze merken

De Duitse fabrikant Bastuck is een specialist op het gebied van onderdelen en uitlaatsystemen voor historische modellen van merken als Triumph, Austin Healey, Volvo en MG. In samenwerking met Beek Auto Racing leveren ze ook uitlaatsystemen voor moderne automobielen, waaronder BMW, MINI en Porsche.

In 1986 startte Rainer Bastuck zijn bedrijf en begon hij met het ontwikkelen en produceren van auto-onderdelen voor klassieke Triumph en Volvo auto’s. Destijds was hij nog actief in zijn kleine werkplaats die hij bouwde in een schuur. Vandaag de dag zijn ongeveer vijftig medewerkers onderdeel van het hoofdkantoor in Lebach. De Bastuck-familie bestaat momenteel uit 300 medewerkers wereldwijd.

De passie voor auto’s was vanaf het begin de motivatie en ook de belangrijkste reden voor de continue uitbreiding van het assortiment van Bastuck. Alle auto-onderdelen en uitlaten worden ontworpen en ontwikkeld in het Duitse hoofdkantoor van het bedrijf, net zoals de distributie en klantenservice. Door deze werkwijze kan Bastuck haar hoge productkwaliteit garanderen.

Deze opzet stelt Bastuck ook in staat om op een snelle en flexibele manier te reageren op de eisen en wensen van de klant. Eigenaar Rainer Bastuck houdt zich bezig met het opnemen van wensen van de klant en onderhoud de contacten met distributeurs.

In samenwerking met Beek Auto Racing levert Bastuck een ruime verscheidenheid aan producten voor historische modellen van merken als Triumph, Austin Healey, Volvo en MG. Het assortiment omvat de kleinste schroeven, voor- en achterlichten, differentiëlen en volledige versnellingsbakken en motoren. Veel producten zijn nieuw ontworpen en geproduceerd in de Bastuck fabriek. Het Duitse bedrijf is in staat om bijna de volledige markt aan Britse klassieke auto’s met nieuwe onderdelen te bedienen.

Naast de historische modellen levert Bastuck ook uitlaatsystemen voor moderne automobielen van merken als Audi, BMW, MINI, Volkswagen, Porsche, Mercedes, Renault, Peugeot en vele anderen. De Duitse fabrikant levert ook de benodigde body-onderdelen voor de installatie van specifieke uitlaten en uitbreidingen.

Bastuck levert de volgende productranges:

Historische automobielen

Diverse producten – Bastuck levert een zeer ruim aanbod aan producten voor historische modellen van merken als Triumph, Austin Healey, Volvo en MG. Via deze link kunt u alle product op de website van Bastuck bekijken.

Moderne automobielen

Uitlaatsystemen – Het assortiment bevat een ruime verscheidenheid aan uitlaatsytemen voor automobielen van merken als Audi, BMW, MINI, Volkswagen, Porsche, Mercedes, Renault, Peugeot en vele anderen. Bekijk het gehele overzicht van alle beschikbare producten op de website van Bastuck!

Body-onderdelen – Naast de uitlaten levert de Duitse fabrikant ook de benodigde body-onderdelen voor de installatie van specifieke uitlaten en uitbreidingen. Meer informatie over deze onderdelen vindt u hier!

Voor een volledig overzicht van alle producten kunt u terecht op de website van Bastuck. Heeft u specifieke vragen omtrent bepaalde producten of levering neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Via de onderstaande informatie kunt u contact met ons opnemen of ons dagelijks volgen op sociale media!

Beek Auto Racing B.V.

Weser 6
2491 DE Den Haag Route

Telefoon: +31 (0)70 3206579
Fax: +31 (0)70 3205122
ma t/m vr 08.30 tot 17.30
E-mail: info@beekautoracing.nl

Volg ons

BMWspeed MercedesSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de dochtermerken van Beek Auto Racing B.V. | Privacy Policy